Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Іршавщині відбулася нарада щодо енергетичної безпеки та підготовки до опалювального сезону

Дата: 01.09.2022 16:41
Кількість переглядів: 154

Фото без описуСьогодні, в межах робочої поїздки керівництва Закарпатсткої ОВА на Іршавщину, провели нараду з головами окремих ТГ Хустського району та директорами Довжанського й Хустського держлісгоспів. У фокусі – напрацювання рішень для ефективної підготовки до опалювального сезону.

Критично важливим є забезпечення дровами домогосподарств та сімей військових, котрі зараз захищають країну від окупанта. Тож розглянули можливості пільгової та пріоритетної допомоги для них і відпрацювали відповідні доручення.

Також актуальним є питання компенсації витрат на комунальні послуги з обласного бюджету для домогосподарств і сімей, які прийняли ВПО. Це підтримка для громад, котрі допомагають у скрутний час.

Дворогосподарства, освітні, медичні та інші заклади повинні мати альтернативні джерела опалення. Очікуємо на ефективні результати в цьому напрямку завдяки налагодженій прямій комунікації між керівництвом ТГ й держлісгоспів.

В процесі роботи було озвучено позицію кожної зі сторін - домовились всебічно підтримувати всі конструктивні ініціативи від громад, адже вони працюють на місцях і точно знають потреби населення. Енергетична безпека регіону та готовність реагувати на будь-які критичні ситуації - зараз є пріоритетом.

Дякуємо кожному, хто долучився і продовжує робити спільну важливу справу.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь