Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Хустської РВА Віктора Сабадоша з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2022 11:04
Кількість переглядів: 413

Фото без описуДень Незалежності України - не просто дата. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю нескорених і віддавали життя за українську державність і свободу.

Історія циклічна. І сьогодні, на жаль, все повторюються. Ми знову боремось за власну незалежність, відстоюємо своє зі зброєю в руках, втрачаємо цвіт нації. Тепер ми просимо лише про одне – щоб закінчилась війна і на багатостраждальну українську землю прийшов мир, злагода та процвітання. Без жодних сумнівів так і буде. А поки що робимо все можливе й неможливе для того, аби пришвидшити Перемогу. Коли ми єдині та згуртовані - в цьому наша найбільша сила. Коли ми підтримуємо, співчуваємо, віримо, допомагаємо - в цьому наш найвищий прояв людяності.

Та найбільше зараз хочеться звернутись до Людей з великої літери, завдяки яким маємо можливість зустрічати ранки – до наших військових та захисників. Не вистачить слів, щоб виразити всю вдячність та глибоку повагу до тієї мужності й жертовності, яку щодня вони демонструють у жорстокому протистоянні з ворогом. Перед вами ми у вічному, неоплатному боргу. Повертайтеся якомога скоріше живими та неушкодженими додому, до своїх рідних.

Щиро бажаю всім міцного здоров’я, любові, злагоди та спокою на серці, світлих надій та впевненості в завтрашньому дні. Нехай зникне біль, скорбота, розпач. Щоб славетна рідна земля та кожна українська родина була благословенна Господом.

Миру, добробуту, благополуччя тобі, вільна, незалежна країно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь