Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Петро Добромільський відвідав дитячий заклад відпочинку на Іршавщині

Дата: 13.08.2022 21:15
Кількість переглядів: 125

Фото без описуСьогодні заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський разом з керівником представництва Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Яношем Геревичем оглянули один із дитячих закладів відпочинку на Іршавщині.

«В осередку перебувають 150 дітей вимушено переміщених осіб з Донеччини та вразливих категорій закарпатців. Їм надають психологічну та медичну допомогу, також проводять розвивальні ігри та загалом цікаво організовують дозвілля. Дякуємо нашим партнерам за можливість відпочинку й адаптації дітей», – зауважив Петро Добромільський.

За його словами, безоплатне проживання дітей у закладі забезпечила Угорська екуменічна служба допомоги в Україні за координації обласної військової адміністрації.

Окрім того, від початку війни організація надає гуманітарну допомогу й побутову техніку переселенцям у регіоні. Надалі планують також співпрацювати з ОВА в напрямку реконструкції та ремонту приміщень для середньострокового проживання вимушено переселених осіб.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь