Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час зустрічі із керівництвом ОВА провели нараду із головами громад Хустського району

Дата: 11.08.2022 20:50
Кількість переглядів: 153

Фото без описуУ межах робочої зустрічі із керівництвом ОВА, провели нараду із головами громад, представниками освітньої галузі та лісгоспу для того, щоб обговорити підготовку до нового навчального року. Також на порядку денному торкнулись питань реконструкції приміщень для ВПО, релокації підприємств із інших регіонів, збільшення кількості робочих місць, залучення додаткових інвестицій задля розвитку місцевого бізнесу тощо.

Очільники ТГ відзвітували про обсяги витрат природного газу, дров, інших опалювальних матеріалів для освітніх установ, а також обговорили аспекти, які допоможуть забезпечити безперебійну роботу бюджетної сфери району. Діалоги були конструктивними й відкритими, тож керівництво області й району врахує у подальшій роботі всі пропозиції учасників засідання.

Оскільки пріоритетним завданням для всіх гілок влади наразі є безпека дітей під час навчання, а також створення належних умов для проживання внутрішньо переміщених осіб, обговорили поточний стан укриттів у закладах освіти та реконструкції приміщень, призначених для ВПО. Робота над цим напрямком ще триває, але до 1 вересня вдасться закрити більшість нагальних потреб.

На зустрічі присутні обговорили також залучення інвестицій, створення робочих місць, зайнятість населення, проблематику трудових ресурсів, а також функціонування релокованих підприємств. Хочеться зауважити, що на сьогоднішній день в Закарпатську область із інших регіонів переїхало 422 суб'єкти господарювання, 35 з яких зареєстровані саме на Хустщині. І ця цифра неодмінно збільшуватиметься, адже наша область має передовий досвід стимулювання економіки в умовах воєнного стану. Завдяки цьому до загального фонду місцевих бюджетів області мобілізовано 4 млрд 601 млн грн.

Нині місцева влада в регіоні як ніколи близька до своїх громадян. Маємо працювати в єдиній команді та рухатися визначеним курсом. Дякуємо всім, хто долучився до зустрічі і щоденно працює задля розвитку нашого краю.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь