Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Релокована київська компанія виготовила на Закарпатті близько 40 котлів

Дата: 27.07.2022 12:40
Кількість переглядів: 236

Історією ТОВ «Укренергопром», яке через війну переїхало на Закарпаття з Києва, опублікував на своїй сторінці у фейсбуці заступник очільника області Василь Іванчо.

За його словами, вимушене переміщення потужностей – процес нелегкий, але в нашому регіоні компанія вже встигла перезапустити роботу й виготовити близько 40 котлів та 2 котельні.

Раніше в столиці на підприємстві працювало майже двадцять спеціалістів, а у квітні більша частина з них переїхала на Ужгородщину.

Невдовзі ці фахівці повернуться до роботи в Києві, та на Закарпатті підприємство продовжить виготовляти продукцію: вже розпочали підбір персоналу серед місцевих.

«До 2014 року організація відправляла котли і за кордон, проте зараз клієнти – з України. У планах, звичайно, знову вийти на міжнародний ринок. І ми віримо, що в них це вдасться, адже коли є мета, мотивація та підтримка, то рухатися в тому напрямку стає набагато легше.

Такі історії компаній показують, що навіть попри війну та всі складнощі ми – сильний народ, який готовий починати роботу на новому місці, працювати не покладаючи рук і таким чином допомагати країні, військовим та бути надійним економічним тилом», – наголосив Василь Іванчо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь