Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

орог, порушуючи домовленості, атакує морські порти України, на яких за угодою повинні завантажувати зерно та відправляти його до місць призначення. «Для нас це сигнал, що потрібно докладати більше зусиль для виконання державного завдання щодо перемі

Дата: 24.07.2022 10:29
Кількість переглядів: 272

Фото без описуРотавірусна інфекція – «кишкова» інфекція, якій можна запобігти.

Перебування у місцях скупчення людей і обмежений доступ до чистої води є причинами появи «кишкових» захворювань. Майже всі вони легко передаються від людини до людини, а отже, є особливо небезпечними під час війни.

Ротавірусна інфекція – одне з таких інфекційних захворювань. Її збудником є ротавірус. Ранніми ознаками ротавірусної інфекції є різке підняття температури і блювота, пізніше з’являється тривала діарея. Може також спостерігатися біль у животі.

У здорових дорослих ротавірусна інфекція може мати лише легкі прояви та симптоми або не мати їх взагалі. Проте для немовлят і дітей раннього віку це захворювання є небезпечним через ризик швидкого зневоднення.

МОЗ публікує інформацію про те, як передається ротавірус, як проводити профілактику захворювання, а також як лікувати ротавірусну інфекцію.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь