Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Закарпаття зустрілося з представниками організації «Лікарі без кордонів»

Дата: 08.07.2022 14:42
Кількість переглядів: 277

Фото без описуПісля повномасштабного вторгнення в Україну прибули співробітники міжнародної організації «Лікарі без кордонів». Уже понад 4 місяці медики-добровольці з різних куточків світу допомагають, надають медичні послуги та консультації людям, які постраждали від війни.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зустрівся та особисто подякував представникам іспанської філії організації, які працюють на території Закарпаття та в інших регіонах України, поспілкувався з новим головою місії Пауло Міланезіо та відповідальним за проєкт в Ужгороді медичним представником Імедом Айшером.

За його словами, у перші дні війни наші медичні працівники та представники «Лікарів без кордонів» відчули, наскільки сильним було навантаження на галузь охорони здоров’я регіону у зв’язку зі збільшенням кількості вимушено переміщених осіб. Це стосувалося і допомоги українцям, які у стресі, у страху та переживаннях проводили по кілька діб на кордоні, намагаючись виїхати з країни, і подальшої психологічної підтримки постраждалих від бойових дій, і консультації сімейних лікарів.

«Загалом медичних питань виникає зараз чимало, але є порозуміння та усвідомлення, що «Лікарі без кордонів» та лікарі Закарпаття тримають єдиний фронт, допомагають одне одному», – зазначив Мирослав Білецький.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь