Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом на Закарпатті перебуває перша заступниця голови Держводагентства України

Дата: 06.07.2022 12:44
Кількість переглядів: 296

На Закарпатті за ініціативи Міністра довкілля і захисту природних ресурсів Руслана Стрільця з робочим візитом перебувають перша заступниця голови Держводагентства України Наталія Латиш та фахівець із планування протипаводкових заходів Сергій Тертичний. Про це повідомив перший заступник очільника ОВА Мирослав Білецький.

За його словами, посадовці мають на меті оглянути водогосподарські об’єкти, включені до обласних планів виконання природоохоронних заходів на 2022 рік. Серед них – будівництво лівобережних дамб на річках Тиса (ділянка між селами Теково і Гетиня) та Боржава (с. Вільхівка), реконструкція автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС-Тиса з доповненням автоматизованого моніторингу якості води. Окрім того, посадовці оглянуть береги Тиси у прикордонному створі смт Вилок і стан Батарської меліоративної системи.

«Мали коротку, але предметну розмову щодо тем, які вже десятиліттями турбують усіх закарпатців. Для нас дуже важливо подбати про берегоукріплення, розчищення русел річок від наносів, удосконалити систему протипаводкових заходів. Ми можемо і повинні використати всі доступні нам ідеї, досвід сусідніх держав, технології, аби вберегти Закарпаття від руйнівної сили паводків, які трапляються щонайменше раз на рік у різних районах», – прокоментував Мирослав Білецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь