Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись командно-штабні навчання щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру

Дата: 22.06.2022 16:19
Кількість переглядів: 355

1 червня на території НПП «Синевир» відбулись командно-штабні навчання Хустської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Закарпатської області щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру, пов’язані з лісовими пожежами.

До навчань було залучено керівний склад Хустської районної військової адміністрації та Синевирської територіальної громади, а також співробітників НПП «Синевир», Хустського районного управління, ДПРЗ ГУ ДСНС, відділення поліції №2 Хустського РУП ГУ НП та Міжгірської станції екстреної медичної допомоги.

З настанням спеки ситуація з пожежами в природних екосистемах на території Хустського району стає болючішою, адже зростає кількість випадків загорянь. Тож аби уникнути якомога більше негативних випадків, учасники навчань вдосконалювали практику та навички у ліквідації наслідків, пов’язаних з несприятливими погодними умовами; тренувались у проведенні невідкладних робіт під час надзвичайних ситуацій у природних екосистемах; вчились швидко та максимально ефективно взаємодіяти із силами районних територіальних органів управління та формувань цивільного захисту.

Загалом навчання пройшли успішно та з користю. Тепер, у разі виникнення надзвичайної події на території лісового господарства, дії всіх відповідальних служб та органів влади будуть злагодженішими, чіткішими та оперативнішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь