Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Микита: Розбудова пунктів пропуску та залізничної інфраструктури – важлива складова процесу релокації

Дата: 22.06.2022 13:20
Кількість переглядів: 304

У межах робочої поїздки до Києва голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів планову зустріч із першим заступником Міністра інфраструктури України Василем Шкураковим.

На порядку денному, за словами Віктора Микити, — питання відновлення залізничної інфраструктури у межах територій підприємств, котрі сьогодні залучені як майданчики для релокації. Це старі компанії, які були занедбані десятками років через неефективний менеджмент.

«Зараз в Україні воєнний стан і релокація триває. Наше завдання — забезпечити сприятливі умови та залучити до цих процесів профільні міністерства й державні структури», — зауважив очільник краю.

Під час зустрічі також окремо зупинилися на питанні можливості розбудови пункту пропуску «Соломоново – Чієрна-над-Тісоу» зі словацької сторони. Тепер тут функціонує лише залізничне сполучення, але в сучасних реаліях необхідне й автомобільне для пришвидшення експорту сільськогосподарської продукції до Словаччини й транзитом до країн ЄС.

«Є повне розуміння важливості цих проєктів та дорожня карта реалізації. Узгодили порядок, терміни, сили та засоби, які потрібно залучити.

Щиро дякуємо Василю Шкуракову за конструктивну роботу та підтримку Закарпаття в питаннях розвитку інфраструктури», — наголосив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь