Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті за державні кошти придбали сучасний ангіограф

Дата: 15.06.2022 08:42
Кількість переглядів: 352

Днями у Лікарні святого Мартина у місті Мукачево встановили та ввели в експлуатацію сучасну ангіографічну систему вартістю понад 8 млн 700 тис. грн, яку для закладу закупили за кошти держбюджету. Об’єкт та оснащення під час свого робочого візиту на Закарпаття оглянув міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

За словами першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького, завдяки цьому обладнанню медики зможуть проводити операції з патологією судин і клапанів серця, аорти та периферичних судин.

«До цього важливого кроку для всієї медичної галузі ми йшли майже два роки, першим етапом якого була реконструкція приймального відділення, котру завершили у 2021 році. Наступний етап – удосконалення матеріально-технічної бази.

Для керівництва краю було важливо не тільки забезпечити лікарню передовим обладнанням, а й логістично розмістити його так, аби закарпатцям було зручно дістатися до закладу з різних районів», – прокоментував Мирослав Білецький.

Також перший заступник голови ОВА додав, що лікарі вже пройшли навчання, днями очікують ліцензію від Державної інспекції ядерного регулювання України, після якої розпочнеться прийом пацієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь