Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області запустило роботу релоковане підприємство з виробництва меблів

Дата: 08.06.2022 20:17
Кількість переглядів: 258

Фото без описуВиробництво меблів — один з основних напрямків діяльності релокованих компаній на Закарпатті. На цьому наголосив очільник ОВА Віктор Микита.

Сьогодні керівництво області відвідало підприємство «Level», яке перемістило виробничі потужності та фахівців до нашого регіону. Компанія розробляє сучасні кухні, гардеробні системи зберігання, підвісні перегородки, різноманітні тумби, меблі в санвузол та інші меблі для облаштування житла.

За словами очільника краю, виробничі потужності компанії були частково знищені під час бойових дій у Гостомелі, тож власники прийняли рішення про відновлення роботи вже у безпечному місці з відповідними умовами.

На релокованому підприємстві вже працюють близько 60 фахівців, з них майже половина — місцеві. Менеджмент компанії побудував житло для працівників, які вимушено перемістилися з Київщини.

«Ми з першого дня супроводжуємо кожне підприємство, яке вирішило релокуватися. І "Level" — не виняток. Під час візиту в режимі онлайн поспілкувалися з власником підприємства, який тепер представляє свою продукцію на виставці в Італії.

Зараз налагоджуємо зв’язки компаній цього сегменту з нашими іноземними партнерами, щоб збільшити частку експорту», — зауважив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь