Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Закарпаття – лідер в Україні серед регіонів за кількістю релокованого бізнесу», – Віктор Микита

Дата: 26.05.2022 14:09
Кількість переглядів: 122

Закарпаття на першому місці серед регіонів України за кількістю релокованих підприємств. Як зауважив очільник ОВА Віктор Микита, таких високих показників вдалося досягти завдяки тісній і системній співпраці з Фондом державного майна.

У межах робочої поїздки до Києва керівник області провів зустріч із в.о. голови Фонду держмайна Ольгою Батовою, яка допомагає ефективно реалізувати стратегію релокації підприємств на Закарпаття.

«З моменту візиту представників Фонду у наш регіон минуло близько місяця. За цей час ми збільшили кількість релокованих підприємств майже у дев’ять разів», — наголосив Віктор Микита.

Область прийняла близько 45% від усіх релокованих компаній: загалом прибули 262 підприємства, 80 з них на стадії транспортування потужностей чи облаштовуються на новому місці.

«Тож сьогодні, вже звично для нас, на порядку денному – питання пошуку й звільнення додаткових площ для переміщення компаній із зони бойових дій, а також допомога з підбором об’єктів та логістикою.

Запит у бізнесу великий, і наше завдання забезпечити площею кожного у межах реальних можливостей області. Без професійної допомоги команди Фонду державного майна не обійтися.

Щиро дякуємо представникам Фонду держмайна за спільну роботу та підтримку», — підкреслив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь