Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області реконструюватимуть будівлі для проживання переселенців

Дата: 20.05.2022 09:18
Кількість переглядів: 138

Фото без описуПереобладнання та реконструкція будівель для комфортного проживання переселенців – важливе завдання, над яким керівництво області активно працює з міжнародними партнерами.

Як повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, зараз, зокрема, зосереджують увагу на потребах людей з інвалідністю, матерів з дітьми, багатодітних сімей, яким сьогодні найбільше необхідна така підтримка.

За його словами, в області визначили локації, які можна перепрофілювати для середньострокового житла, своєю чергою Міжнародна організація з міграції відібрала кілька місць, де вона готова розпочати роботи. На зустрічі Віктор Микита з координатором МОМ з надзвичайних ситуацій Марком Кіментоном та координатором МОМ із зв’язків з урядом Віталієм Криськом обговорили етапи реалізації робіт на об’єктах, терміни виконання.

«Такі кроки є необхідними в теперішній час, адже маємо забезпечити переселенців житлом з відповідними умовами. Представники МОМ долучаться до нашої робочої групи, яка займається цими питаннями, аби працювати спільно в одному напрямку.

Маємо підтримку організації і в інших проєктах, зокрема від представництва МОМ, Агентства ООН з питань міграції, в Україні виплатили допомогу понад 47 тисячам переселенців», — наголосив Віктор Микита.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь