Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник області зустрівся з головою Закарпатської крайової організації Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих

Дата: 15.05.2022 16:24
Кількість переглядів: 118

Фото без описуУ День пам’яті жертв політичних репресій очільник області Віктор Микита зустрівся з Іваном Коршинським, головою Закарпатської крайової організації Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих.

«Переслідування радянської влади, арешти та багаторічне ув’язнення до таборів ГУЛАГу не зламали патріота. Навпаки, зі слів Івана Юрійовича, усі випробування лише укріпили його віру в обраний ним шлях», — наголосив голова Закарпатської обласної військової адміністрації.

Віктор Микита разом з Іваном Коршинським згадали і вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за незалежність нашої країни та був закатований радянським режимом за політичні погляди.

«Сьогодні ми продовжуємо справу Івана Юрійовича Коршинського, боремося з окупантом на полях битви заради майбутнього, про яке мріяли наші предки. І ми переможемо!» — підкреслив Віктор Микита.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь