Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага Нерест!

Дата: 26.04.2022 16:42
Кількість переглядів: 415

 Фото без опису Відповідно до статтей 4,8, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», статей 14, 16, 38 і 39 Закону України «Про тваринний світ», Указів Президента України від 24 лютого «Про введення воєнного стану в Україні» № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій», від 14 березня 2022 та  розпорядження голови Закарпатської обласної військової адміністрації від 20.04.2022 року №138”Про проведення заходів з охорони водних біоресурсів на період весняно- літнього нересту риби” з метою забезпечення охорони, відтворення та збільшення рибних запасів у водоймах області, проводяться заходи з охорони нересту риби та відтворення інших водних біоресурсів.

  Нерест – це особливий та надзвичайно важливий період у житті мешканців водойм, коли відбувається їх розмноження, у цей період вони стають вразливими і безпомічними.  В цей час, як ніколи рибі потрібен спокій і затишок, вона потребує охорони від браконьєрів і  від того наскільки успішно та вдало пройде нерест залежить чисельність риби у наших водоймах та майбутнє рибних ресурсів.

  Інтерактивну карту ділянок, де любительське і спортивне рибальство дозволено в нерестовий період 2022 року, можна переглянути за посиланням.

  Закарпатський рибоохоронний патруль закликає суворо дотримуватись встановлених норм законодавства під час нересту. Адже він відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтриманні сталих запасів риби. Повідомити про порушення або отримати додаткову інформацію про нерестову заборону можна за телефоном «гарячої лінії»: (098) 585-61-64.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь