Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Микита провів онлайн-нараду з Джорджем Патакі

Дата: 08.04.2022 09:36
Кількість переглядів: 209

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів робочу онлайн-нараду з колишнім губернатором штату Нью-Йорк Джорджем Патакі.

У фокусі уваги – реалізація спільних гуманітарних проєктів, зокрема постачання гумвантажів, модульних будинків для тимчасового проживання та інше. 

Також розглянути можливість отримання допомоги від Центру лідерства «George E. Pataki Leadership Center» та Фонду допомоги Україні «The Ukrainian relief found» у вигляді фінансування проєктів завершення будівництва закладів охорони здоров’я на Закарпатті.

«Ми розуміємо, що сьогодні кошти державного бюджету спрямовуються на оборону країни від окупанта, тож реалізація таких критично важливих ініціатив лягає на плечі органів місцевого самоврядування та інші джерела фінансування.

Медичні осередки нам потрібні для лікування та відновлення бійців після поранень. Це завдання також є пріоритетним, тому шукаємо шляхи розширення матеріальної бази й завершення будівництва закладів охорони здоров’я», – наголосив Віктор Микита.

За результатами обговорення вирішили, що керівництво краю передасть партнерам проєктну документацію з фінансовими розрахунками, щоб останні могли оперувати цифрами для пошуку необхідного ресурсу.

Порушили й питання можливого фінансування будівництва житла для довгострокового проживання вимушено переміщених осіб на території Закарпатської області.

«Продовжуємо роботу з відновлення та розширення сектору економіки регіону для виконання першочергових завдань Президента України Володимира Зеленського», – резюмував Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь