Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті виготовляють плейткеріери під бронепластини

Дата: 18.03.2022 12:57
Кількість переглядів: 351

Фото без описуНа одному з підприємств області налагодили процес пошиття індивідуальних плейткеріерів під бронепластини різної модифікації й призначення. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

«Враховуючи те, що ми перебуваємо в тилу, взяли на себе комплектування наших підрозділів без залучення центральних довольчих органів. Сьогодні для них є важливіші регіони.

Наше виробництво дозволяє робити високоякісний продукт із можливістю збільшення обсягів. Ми допомагаємо у пошуку матеріалу та забезпечуємо велику кількість замовлень», — прокоментував Віктор Микита.

Завдяки цьому з’являться нові робочі місця, а підприємство отримає поштовх для розвитку. За словами очільника Закарпаття, такий плейткеріер коштуватиме втричі дешевше, ніж фабричний варіант, і майже не буде поступатися за якістю.

«Продовжуємо роботу щодо підвищення боєздатності наших військових підрозділів й одночасно виконуємо завдання Президента з підтримки та активізації економіки краю», — підкреслив голова обласної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь