Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Варшаві гостинно зустріли українських паралімпійців

Дата: 16.03.2022 15:03
Кількість переглядів: 294

Українських спортсменів зазвичай вітають члени їхніх сімей та українські вболівальники. Однак через жорстоку війну Росії проти України паралімпійці сьогодні не змогли повернутися на Батьківщину.

Переможців - команду національної збірної України на Олімпіаді-2022 в Пекіні привітав посол України в Польщі Андрій Дещиця, віце-директор Східного департаменту Міністерства закордонних справ Республіки Польща Томаш Орловський та радник Президента Республіки Польща Петро Новацький.

З іншого боку, їх гостинно зустріли в Польщі польські шанувальники та українська громада в Польщі. Доброта, з якою поляки підтримують українців, безумовно додає сил і віри тим, хто сьогодні героїчно захищає Україну від російської агресії щодо нашої країни.

Польський народ ще раз підтвердив, що також є нашою родиною. Польські вболівальники та українська громада привітали переможців та подякували їм за кожну медаль, яка, безумовно, дарувала радість та надію українцям, які зараз героїчно боронять Україну від російської агресії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь