Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Паніка, дезорганізація та фейки — наші головні вороги», — Віктор Микита під час спілкування з представниками ЗМІ

Дата: 22.02.2022 14:59
Кількість переглядів: 367

Фото без описуБезпека та спокій закарпатців — ключова тема розмови голови облдержадміністрації Віктора Микити із журналістами.

«Питання територіальної оборони є надзвичайно актуальним, адже ситуація в країні доволі напружена з огляду на останні події.

Паніка, дезорганізація та фейки — наші головні вороги, тому зараз важливо об’єктивно оцінювати ситуацію, не приймати поспішних рішень, вірити фактам і вміти критично аналізувати інформацію», — наголосив очільник області.

Окрім організації тероборони, в регіоні діють правоохоронні та військові підрозділи, які також виконують завдання, передбачені планом заходів щодо дій з боку країни-агресора.

«Таким чином, на території краю здійснюється успішне несення служби та контроль за ситуацією у сфері безпеки», — резюмував Віктор Микита.

За його словами, нещодавно Управління СБУ в Закарпатській області успішно провело антитерористичні навчання, до яких долучилися представники патрульної та Національної поліції, 128-ї ОГШБр та інші небайдужі громадяни.

У регіоні й надалі планують проводити різні тематичні заходи для цивільного населення, учасників АТО/ООС, громадських організацій, щоб доступ до інформації мав кожен охочий.

Голова облдержадміністрації відзначив, що завдяки оперативному реагуванню та рішучим крокам депутатів обласної і місцевих рад на заходи з формування сил територіальної оборони Закарпаття виділили додаткове фінансування: спрямували майже 12 млн грн, зокрема 4 млн грн – з обласного бюджету, інше – з місцевих.

«Усі сфери життєдіяльності в регіоні функціонують та будуть функціонувати у звичайному режимі.

Ми готові до будь-якого розвитку подій і системно посилюємо безпековий сектор області», – підкреслив очільник краю.

Віктор Микита закликав закарпатців довіряти лише інформації з перевірених та верифікованих джерел, не поширювати фейки й панічні настрої, не бути зброєю у руках провокаторів, не робити фото, відео пересування військових та ін.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь