Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Хусті відзначили День єднання!

Дата: 16.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 527

Фото без опису   Сьогодні, у рамках відзначення в районі нового державного свята - Дня єднання України, біля адмінбудівлі Хустської райдержадміністрації урочисто підняли Державний Прапор України. Оркестр виконав Державний Гімн. Участь у святковому дійстві взяли голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош, заступники голови райдержадміністрації, керівництво Хустської міської ТГ, представники структурних підрозділів РДА, громадськість.

  На знак єдності, у кожного учасника заходу були патріотичні стрічки та державні прапорці. Нині перед нашою країною стоять серйозні зовнішні і внутрішні виклики, ми показуємо, що ми сильний, вільний, єдиний народ.

  «В умовах інформаційного тиску ми об’єднаємося та показуємо всьому світу стійкість, єдність, патріотизм, любов до своєї країни та спільну ідею - жити у вільній та незалежній державі. Сьогодні наше свято! Слава Україні!»-, відмітив керівник району Віктор Сабадош.

   Нагадаємо, що з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, Президентом України Володимиром Зеленським оголошено 16 лютого 2022 року Днем єднання!

Фото без описуФото без опису

Відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь