Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області проходять антитерористичні навчання

Дата: 15.02.2022 17:43
Кількість переглядів: 456

Фото без описуНайближчі три дні в області проходитимуть антитерористичні навчання. За легендою група умовних терористів прибула на територію регіону для вчинення диверсій на військових об’єктах.

Сьогодні спільно з керівниками суб’єктів боротьби з тероризмом перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький узяв участь у засіданні координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в Закарпатській області.

«З одного боку, є чітке усвідомлення, що вся ситуація навмисна і реальної загрози зараз нема. Однак від цього не стає менш тривожно, адже тероризм не знає кордонів і ніхто з нас не знає, що може чекати наше місто, область чи країну вже завтра», – підкреслив Мирослав Білецький.

Чітке відпрацювання запланованих заходів, механізмів взаємодії всіх учасників, алгоритми та послідовність дій під час виникнення загроз терористичного та збройного характеру – головні цілі таких заходів.

Перший заступник очільника краю переконаний, що здобутий у ході навчань досвід і навички підвищать рівень готовності суб’єктів боротьби з тероризмом до дій, спрямованих на захист громадян у разі виникнення загроз терористичного та збройного характеру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь