Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Багатодітним матерям Хустського району вручено державні нагороди

Дата: 08.02.2022 11:20
Кількість переглядів: 371

Материнство — це особливий подарунок від Бога для жінки і в той же час — одне з найскладніших та найвідповідальніших випробувань. Недостатньо лише народити дитину, її необхідно виростити доброю, чуйною, порядною, освіченою і допомогти їй знайти своє місце у житті. Особлива шана тим матусям, які зуміли належно виховати декількох діток.

Такі жінки живуть серед нас. І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу. Відповідно до Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року №476/2001, високе звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей.

З цієї нагоди, за дорученням голови Хустської райдержадміністрації Віктора Михайловича Сабадоша, перший заступник голови Хустської райдержадміністрації Юрій Олексійович Іванчо та заступник голови Міжгірської селищної ради Іван Іванович Кость виконали приємну місію — вручили заслужені нагороди «Мати-героїня» мешканкам Міжгірської та Синевирської ТГ.

Посвідчення та нагрудні знаки отримали Руслана Юріївна Дурунда (с. Рекіти), Марія Миколаївна Криванич (с. Лопушне), Вікторія Ладіславівна Цендра (смт. Міжгір’я), Наталія Олександрівна Кухтяк (с. Присліп) та Ірина Іванівна Калинич (с. Синевирська Поляна) за те, що кожна з них народила по п’ять діток і виховала їх високоморальними, творчими особистостями.

Вітаємо наших матусь-героїнь із почесним званням. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, довголіття, Божого благословення та впевненості у завтрашньому дні. Нехай доля до вас завжди буде прихильною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь