Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ми завжди рухалися і продовжуємо рухатися з підприємцями зустрічними курсами», — Віктор Микита

Дата: 07.02.2022 14:21
Кількість переглядів: 400

Фото без описуСьогодні голова облдержадміністрації Віктор Микита провів робочу зустріч з представником ГС «Закарпатські ґазди» Робертом Іванчом.

«На порядку денному – проблемні питання функціонування мікробізнесу, з якими стикаються підприємці краю», — зауважив Віктор Микита.

До обговорення актуальних тем також долучилися народний депутат України Михайло Лаба та начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

Представник громадської спілки порушив питання можливості звернення до центральних органів влади з пропозицією щодо незастосування штрафів за порушення норм податкового законодавства в частині застосування РРО на перехідний період.

На зустрічі також обговорили проблематику обліку іноземних товарів, які ввозять на територію України представники мікробізнесу.

Голова Закарпатської облдержадміністрації дав доручення зібрати розширену нараду 8 лютого, до якої залучать представників митниці, податкової служби та ФОПів.

«Ми завжди рухалися з підприємцями зустрічними курсами. Важливо чути конструктивні пропозиції та інтегрувати їх у нашу діяльність для досягнення спільної мети.

Об’єднуємо зусилля представників виконавчої та законодавчої влади в області для ефективного й швидкого вирішення поточних проблемних питань», — наголосив Віктор Микита.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь