Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громади області отримали нові службові автомобілі

Дата: 27.01.2022 15:54
Кількість переглядів: 326

Фото без описуСьогодні голова Закарпатської ОДА Віктор Микита передав двом громадам області нові автомобілі для потреб інституційного функціонування.

«Нашим завданням є створення комфортних умов для всіх груп населення. Особливу увагу звертаємо на осіб похилого віку, маломобільні групи, тих, хто проживає у віддалених районах. З цією метою соціальну та медичну машини закупили в Усть-Чорнянську та Драгівську ТГ», – підкреслив Віктор Микита.

За його словами, одне авто забезпечуватиме соціальні послуги для маломобільних груп населення 4 населених пунктів Тячівщини, зокрема буде привозити необхідні речі чи продукти для будинку престарілих «Надія», транспортувати літніх людей тощо.

Інша машина призначена для підвищення якості та доступності надання медичної допомоги жителям 7 сіл Драгівської громади. Завдяки цьому лікарі та інший персонал закладів охорони здоров’я зможуть виїжджати на виклики до хворих та надавати первинну допомогу вдома.

Як повідомив голова облдержадміністрації, закупили автомобілі за Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) за підтримки Великої Британії та у співфінансуванні з громадами у межах реалізації проєкту «Посилення стійкості громад». Останній спрямований на покращення надання якісних державних послуг, створення сприятливих умов для соціально-економічного розвитку.

«Вірю, що ці авто будуть корисними для жителів громад!» – зазначив Віктор Микита.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь