Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Берегівщині відновили дорогу до оздоровчо-рекреаційного комплексу

Дата: 14.12.2021 13:29
Кількість переглядів: 412

Протягом робочого сезону тривало активне відновлення дорожньої інфраструктури на маршруті міжнародного значення М-25 «Соломоново» – Чоп – Велика Добронь – Яноші з під'їздом до КПП «Косино».

Заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк наголосив, що вже зараз частина цього автошляху уже повістю відремонтована.

За його словами, у селі Косонь, поблизу якого розташований пункт пропуску на кордоні з Угорщиною, підрядна організація завершила всі роботи.

Тут уклали нове покриття, нанесли дорожню розмітку, облаштували з'їзди та узбіччя, що дозволяє пересуватися маршрутом безпечно та з комфортом.

Як зауважив Ігор Шинкарюк, оновлена дорога також сприятиме і збільшенню потоку туристів у Закарпаття, оскільки біля околиць населеного пункту функціонує оздоровчо-рекреаційний комплекс «Косино».

«Завдяки президентській ініціативі Володимира Зеленського "Велике будівництво" разом із покращенням автошляхів області зростають економічні показники та підвищується туристична привабливість краю», — додав Ігор Шинкарюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь