Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання координаційної ради в рамках програми «16 днів проти насильства»

Дата: 07.12.2021 09:12
Кількість переглядів: 521

Фото без опису2 грудня, в рамках акції «16 днів проти насильства», заступник голови Хустської райдержадміністрації Сергій Ярема провів засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству й торгівлі людьми.

До засідання долучились представники управління соціального захисту населення; служби у справах дітей; відділу освіти; відділу культури, молоді та спорту; представники поліції.

Метою акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, рівних прав та можливостей для участі жінок і чоловіків в політичному, економічному й культурному житті. Тож робота координаційної ради була зосереджена на висвітленню даних питань.

Начальник служби у справах дітей Любов Вайнраух проінформувала учасників заходу про стан захисту прав дітей в умовах децентралізації влади, а також про реформування системи захисту прав та інтересів, у першу чергу, дітей-сиріт, та тих дітей, що позбавлені батьківського піклування і які опинились у важких життєвих обставинах.

У процесі роботи учасники координаційної ради проаналізували розміщення інформаційних матеріалів в рамках акції „16 днів проти насильства” в установах району.

На завершення засідання, всі присутні отримали чіткий алгоритм дій для планування роботи в цьому напрямку на 2022 рік.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь