Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Закарпатті розробляють алгоритм дій під час виявлення сімей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 07.12.2021 09:11
Кількість переглядів: 250

Фото без описуУ Закарпатській облдержадміністрації провели засідання робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей.

Члени групи обговорили процес перетворення існуючих шкіл-інтернатів області у дитячі будинки та актуальні питання розробки алгоритму дій фахівців під час виявлення сімей, котрі перебувають у складних життєвих обставинах.

Світлана Якімеліна, начальниця Служби у справах дітей Закарпатської ОДА, зауважила, що для надання допомоги таким дітям надважлива наявність спеціально підготовлених кваліфікованих кадрів у відповідних структурах.

За її словами, в області проводять навчання щодо організації та надання соціальних послуг вразливим групам населення для відповідальних осіб у територіальних громадах.

«Ми бачимо результати проведеної роботи, проте для досягнення високих результатів потрібен системний підхід та зацікавленість фахівців на усіх рівнях», – наголосила Світлана Якімеліна.

Президент України Володимир Зеленський та керівництво області тримають під особливим контролем питання захисту дітей, котрі потрапили у складні життєві обставини.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь