Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

11 млн міжнародних та внутрішніх COVID-сертифікатів українці згенерували в Дії

Дата: 03.12.2021 16:41
Кількість переглядів: 230


Команда Мінцифри останні пів року працює для того, щоб українці могли швидко і зручно отримувати COVID-сертифікати в Дії. Без черг, додаткових поїздок. Це дозволило уникнути зайвих контактів у чергах і зберегти здоров’я. На сьогодні в Дії згенерували 11 млн міжнародних та внутрішніх COVID-сертифікатів. Про це повідомив Михайло Федоров, Віце-прем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України.

«Ми постійно працюємо над покращенням зручності послуги. Якщо ви вже вакцинувалися, але ще не отримали COVID-сертифікат у застосунку Дія, саме час це зробити. Зараз отримати сертифікат у застосунку можна і з ID-карткою, і з паспортом-книжечкою. Потрібно лише авторизуватися через BankID», — підкреслив Михайло Федоров.

За його словами. дуже скоро стартує програма Президента про підтримку українських підприємців. Тільки із «зеленим» сертифікатом у застосунку Дія ви зможете отримати 1000 грн та витратити її на послуги бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії.

Проєкт реалізований Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерство охорони здоров'я України, НСЗУ Національна служба здоров'я України та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, проєкту EU4DigitalUA і Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа та фінансується Швейцарією.

Більше — у відео. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь