Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Продовжуємо разом працювати у правовому полі, аби в лісовій галузі краю був порядок», – Петро Добромільський

Дата: 03.12.2021 15:18
Кількість переглядів: 909

Фото без описуПитання незаконної вирубки лісів в області завжди було гострим і за своїми масштабами загрожувало не лише екологічній безпеці, а й економічному розвитку регіону та всієї країни.

Сьогодні, завдяки якісній взаємодії керівництва Закарпаття, обласного ОУЛМГ, правоохоронців та органів місцевого самоврядування, лісова галузь і ресурси перебувають під контролем. На цьому наголосив в. о. голови облдержадміністрації Петро Добромільський.

За його словами, днями на Іршавщині виявили масштабну незаконну рубку лісу, внаслідок якої заподіяно шкоду на понад 30 мільйонів гривень.

Під час ревізії обходів працівники «Довжанського ЛМГ» запідозрили факт злочину та направили відповідні матеріали до Спеціалізованої екологічної прокуратури Закарпатської обласної прокуратури.

Як зазначив в. о. голови облдержадміністрації, правоохоронці зареєстрували кримінальне провадження, зараз у справі триває досудове розслідування.

«Питання боротьби із незаконною рубкою лісу та незаконного обігу деревини перебуває під особливим контролем Президента Володимира Зеленського. Продовжуємо разом працювати у правовому полі, аби в лісовій галузі краю був порядок», – підкреслив Петро Добромільський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь