Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За програмою «Велике будівництво» в області ремонтують мостові переходи

Дата: 30.11.2021 18:55
Кількість переглядів: 201

Фото без описуУ межах реалізації президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Закарпатті відновлюють маршрути міжнародного, національного, регіонального та територіального значення. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Пацкан.

За його словами, одним з етапів ремонту автошляхів є роботи на мостових переходах. Зокрема, підрядні організації працюють на конструкціях між м. Чоп та с. Тийглаш, у селах Батьово, Бене, Вучкове, Велятино, Ділове, смт Великий Бичків, у Перечині тощо. На деяких ділянках роботи вже частково або повністю завершені.

Залежно від результатів діагностики й оцінки фактичного стану споруд під час ремонту виконують підсилення, поширення мостів з доведенням їхніх габаритів та вантажопідйомності до нормативних. Також на мостах здійснюють поновлення, заміну елементів прогонових будов і опорних частин, відбудову й посилення опор, укладання гідроізоляції та покриття проїзної частини. Окрім цього, за потреби проводять заміну та влаштування огороджень і тротуарних блоків.

«Роботи на кожній ділянці проводять відповідно до встановлених вимог, усі етапи виконують якісно, при цьому забезпечуючи у майбутньому комфортне та безпечне пересування автошляхами області», – підкреслив Олександр Пацкан.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь