Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація та «Велике будівництво» в області – тема наради керівництва Закарпаття з головами райдержадміністрацій

Дата: 29.11.2021 18:30
Кількість переглядів: 262

Фото без описуКерівництво області провело нараду з очільниками райдержадміністрацій щодо вакцинальної кампанії проти COVID-19 та реалізації в Закарпатті програми Глави держави Володимира Зеленського «Велике будівництво».

В. о. голови облдержадміністрації Петро Добромільський зазначив, що одним із показників роботи РДА, які враховує та оцінює Офіс Президента, є рівень динаміки імунізації на території області.

«95% важкохворих у наших лікарнях – це невакциновані. Ми повинні збільшувати темпи вакцинації та активніше інформувати населення про важливість щеплення від коронавірусу, адже область має бути готова до ускладнення епідемічної ситуації», – зауважив в. о. голови облдержадміністрації.

Під час наради також обговорили й втілення національних ініціатив Президента України Володимира Зеленського, зокрема йшлося про «Велике будівництво».

Упродовж 2021 р. у Закарпатській області реалізовують 12 проєктів з розбудови освітньої, спортивної та медичної інфраструктури. 

Петро Добромільський наголосив головам РДА на обов’язковості вчасного проведення процедури отримання декларацій щодо введення в експлуатацію завершених об’єктів.

У нараді також взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Пацкан, керівниця апарату облдержадміністрації Руслана Натуркач, керівники структурних підрозділів установи та Вікторія Тимчик, регіональна координаторка вакцинальної кампанії проти коронавірусу в області.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь