Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оптимізація: на Закарпатті запускають нову локацію для щеплень, створюють гарячу лінію та Центр комунікації при ОДА

Дата: 23.11.2021 09:31
Кількість переглядів: 289

Фото без описуУ Закарпатській ОДА обговорили шляхи оптимізації вакцинальної кампанії в області. Зокрема, фахівці порушили питання щодо роботи мережі Центрів вакцинації населення в регіоні.  

«Ми можемо активізувати процес імунізації серед краян та уникнути надмірного навантаження на наших медиків, дещо змінивши графік окремих локацій з урахуванням кількості проведених щеплень протягом дня», – зауважив Анатолій Пшеничний. 

Чергове відкриття нового Центру вакцинації в Ужгороді анонсували представники комунікативної групи щодо вакцинації проти COVID-19 в області – начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Роман Молдавчук, регіональна координаторка вакцинальної кампанії проти COVID-19 в області Вікторія Тимчик та  заступник голови Ужгородської РДА Віталій Дупин. 

На нараді йшлося й про роботу комунікативної групи – результати та подальші планові виїзди у громади Закарпаття з метою інформування краян про важливість проведення щеплень від коронавірусу.  

За словами Вікторії Тимчик, днями в області створять спеціальну гарячу лінію для консультування з питань вакцинації. 

У нараді також узяв участь Віталій Завадяк, регіональний комунікаційник проєктів ООН (ЮНІСЕФ), котрий повідомив, що цього тижня при Закарпатській облдержадміністрації запустять спеціальний Центр комунікації.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь