Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2021 12:12
Кількість переглядів: 212

Фото без описуНа Майдані життя, б’ється серце надії!

На Майдані життя, стали доньки й сини!

Україно моя, чи здобудеться мрія,

За яку свою кров ми в цей день пролили…

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Це державне свято встановлене п’ятим президентом України на честь незламної громадянської позиції учасників Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Цього дня ми вшановуємо патріотизм та мужність наших співвітчизників, які постали на захист національних інтересів держави, демократичних цінностей, прав і свобод людини, та низько вклоняємося Героям Небесної Сотні за їх неоціненний подвиг. Ми згадуємо події, які залишили глибоку рану в серці кожного з нас і завдяки яким змінено перебіг історії України.

Гідність, свобода, відвага, єдність, честь – це цінності, за які було заплачено занадто велику ціну. Відтоді разюче змінилась наша ментальність, розпочалась і продовжує формуватись нова українська політична ідентичність. Процес не завершено, бо історія - річ не скороспішна. Але хочеться вірити, що зовсім скоро будуть правильні рішення і краще життя.

Герої не вмирають. Вони продовжують жити у наших молитвах, вчинках, вмінню робити правильний вибір і змінювати цей світ.

Світла пам’ять і вічна шана тим, хто непохитно й саможертовно відстоював ідеали свободи й демократії і віддав за це найдорожче - власне життя!

Висловлюємо щиру вдячність всім воїнам, які продовжують боротись за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої Батьківщини на Сході.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь