Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Історія освітянина Ростислава Фединця, котрий зробив щеплення від COVID-19

Дата: 16.11.2021 11:38
Кількість переглядів: 285

Фото без описуЩеплення від COVID-19 я зробив ще на початку вакцинальної кампанії в травні, коли в Моршині тривав пілотний проект і з’явилась можливість провакцинуватись. Відразу було розуміння, що це потрібно зробити. Мої рідні також щепились», – зауважив Ростислав Фединець, директор Моршинської школи мистецтв (Львівська область).

Пан Ростислав поділився, що у Моршинській школі мистецтв є фахівці пенсійного віку. Спершу він переживав за них, запитував про самопочуття після вакцинації. Але всі вони були на роботі в той самий день і почувалися добре.

«Людям, які сумніваються, чи варто вакцинуватись, я б порекомендував – дізнавайтесь, пізнавайте. І своє рішення вірити і наскільки вірити приймайте самі. Але важливо, коли ви будете це робити, слухати людей, які фахово займаються темою вакцинації, слухати спеціалістів. Не можна слухати тих, хто поширює інформацію на рівні пліток, не маючи достатніх знань. Тому що є люди, які все життя поклали на те, щоб вивчати медицину, зокрема вакцинацію.

Нещодавно мій друг із Фінляндії поділився розмовою з професором, вірусологом міста Тампере, котрий зауважив, що головна відповідь, чи вакцинуватись від COVID-19, – це статистика. Адже ми бачимо, що саме невакциновані важко хворіють та помирають, – розповів директор Моршинської школи мистецтв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь