Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Створюємо ліси разом»: працівники Хустської райдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції

Дата: 12.11.2021 17:19
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

  Сьогодні, на території меморіального парку «Красне поле» поблизу м. Хуст, в рамках програми Президента України «Зелена країни» відбулася акція «Створюємо ліси разом». До заходу долучилися голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, працівники райдержадміністрації та фахівці лісової охорони Липчансьокого лісництва.

  Для всіх учасників акції перед початком роботи в.о. головного лісничого ДП «Хустське ЛДГ» Віталій Джуган провів інструктаж з технології посадки саджанців дерев.

  Спільними зусиллями всі дружньою командою взялися до роботи. Цього дня висадили 130 саджанців сосни та 70 - дуба звичайного на ділянці площею близько 0, 30 га.

  «Сподіваюся, що всі, хто долучилися до такої хорошої ініціативи президента «Зелена країна», отримали чимало позитивних вражень. Проведення подібних акцій перш за все закликає кожного свідомого громадянина звернути увагу до проблеми збереження лісу. Щиро вдячний всім, хто сьогодні доєднався до корисної та доброї справи. Кожне посаджене дерево- це ще один маленький крок до примноження наших лісів та чистішого довкілля. Бережімо природу, адже не дарма ліси  називають «легенями нашої планети »,-зазначив Віктор Сабадош. 

   Акція «Створюємо ліси разом» триватиме до 30 листопада. Лісники запрошують усіх охочих долучитися до благородної місії та власними руками зробити внесок у збереження лісу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь