Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комунікативна група щодо вакцинальної кампанії в області працювала з громадами Ужгородського району

Дата: 06.11.2021 16:53
Кількість переглядів: 208

Найвищі темпи вакцинації від COVID-19 у Закарпатті – на Ужгородщині. Проте розрив у показниках між громадами-лідерками району та аутсайдерками чималий – понад 60%. 

На таку суттєву різницю в цифрах, низький рівень імунізації населення окремих громад звернула увагу комунікативна група щодо вакцинальної кампанії в області.

Днями представники групи, створеної за ініціативи голови облдержадміністрації Анатолія Полоскова, здійснили планові виїзди у Великоберезнянську, Костринську та Ставненську громади.

«Коли в одних громадах району щеплено понад 60-70% людей, а в інших немає й 10%, то про це варто говорити, варто зрозуміти причину такої ситуації, щоб встигнути її змінити, поки область перебуває в «жовтій» зоні і поки є всі можливості та зручності для того, аби якнайбільше наших краян могли вакцинуватися», – зауважила Вікторія Тимчик, регіональна координаторка вакцинальної кампанії проти COVID-19 в області.

Комунікативна група провела роз’яснювальну роботу та поспілкувалася з представниками органів місцевого самоврядування, освітянами, керівниками релігійних організацій, підприємцями та іншими мешканцями громад. 

Як підкреслив заступник голови Ужгородської РДА Віталій Дупин, такі зустрічі, без сумніву, ефективні, а перші позитивні результати роботи групи на місцях вже показують громади Тячівщини та Рахівщини. 

«Разом із духовенством обговорили можливість проведення після богослужінь додаткових бесід із вірянами щодо важливості вакцинації, до яких зможуть приєднатися й медики», – прокоментував Віталій Дупин.

Комунікативна група щодо вакцинальної кампанії в області продовжує свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь