Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Загальна вартість ремонту доріг «Малого карпатського кола» – майже 4 млрд грн

Дата: 23.10.2021 19:05
Кількість переглядів: 404

У межах Закарпаття проєкт «Мале карпатське коло», який реалізують завдяки ініціативі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», включає автомобільні дороги державного та місцевого значення протяжністю понад 218 км. Про це розповів перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

«Загальна вартість ремонтних робіт у межах проєкту складає 3,9 млрд грн.

Цьогоріч вдалося відновити вже понад 95 км (44%) автошляхів», –прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, для ремонту доріг державного значення із держбюджету виділили 1,7 млрд грн. За ці кошти якісним покриттям забезпечили 71 км маршрутів М-06 Київ – Чоп, Т-07-18 Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я, Т-07-37 Хуст – Шаян – Вишково – Буштино та Р-21 Долина – Хуст.

Майже 100 млн із Дорожнього фонду спрямували на ремонт доріг місцевого значення. Станом на сьогодні підрядні організації вже влаштували якісне покриття на понад 24 км автошляхів, але роботи інтенсивно продовжуються. До кінця року планують завершити ремонт ще 30 км.

Як зазначив Мирослав Білецький, проєкт «Мале карпатське коло» включає також автомобільні дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино протяжністю 66 км та О 071303 Вишково – Яблунівка – Держкордон з Румунією – понад 9 км.

У межах автошляху Синевир – Колочава – Буштино роботи виконують три підрядні організації на різних відрізках: від Синевира до Меришор, від с. Драгово в напрямку Міжгірського району, від смт Буштино до с. Чумалево.

Що стосується автомобільної дороги О 071303 Вишково – Яблунівка – Держкордон з Румунією, то для її відновлення виготовляють технічне завдання на проєктування та ремонт за програмою «Проектуй-Будуй».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь