Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває робота над інвентаризацією водних об’єктів та лісових масивів

Дата: 08.10.2021 10:45
Кількість переглядів: 414

Продовжуються виїзні наради до громад Хустського району групи з проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, яку очолює заступник голови Хустської РДА Степан Бобик.

 

До роботи залучились також заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації Василь Бокоч, завідувач сектору відділу економіки агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, екології та охорони здоров’я Хустської РДА Вадим Митрович, відповідні спеціалісти та керівники профільних відділів, представники органів місцевого самоврядування.

 

Під час засідань розглядають питання, що стосуються, зокрема, спільного поновлення бази даних водних об’єктів громад: ставків, річок, струмочків, а також формування  ефективної співпраці з користувачами лісових масивів. Чимало уваги приділяють обов’язковій наявності необхідної документації для діяльності вищезгаданих об’єктів.

 

Зазначимо, інвентаризацію проводять відповідно до доручення Прем’єр – міністра щодо рішення РНБО “Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь