Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бюджети на 2022 рік вже формуються

Дата: 07.10.2021 08:16
Кількість переглядів: 319

Фото без описуУ Закарпатській області стартувала активна робота з формування проєктів місцевих бюджетів на 2022 рік.

Протягом 5–7 жовтня 2021 р. в облдержадміністрації тривають семінари-наради з керівниками фінансових органів територіальних громад та районних державних адміністрацій.

Учасники нарад розглядають та обговорюють показники проєкту Держаного бюджету України на 2022 рік, схвалені Урядом на засіданні Кабінету Міністрів України 15 вересня 2021 року, проєкт змін до Бюджетного кодексу України, зареєстрованого на сайті Верховної Ради України за номером 6062 від 15.09.2021 року, особливості складання місцевих бюджетів на наступний бюджетний період та очікуваного виконання місцевих бюджетів у 2021 р.

Одним з основних проблемних питань у здійсненні видатків у поточному році та плануванні на наступний 2022 рік є невизначеність із ціною на енергоносії, які споживають бюджетні установи.

Найбільше непокоїть питання оплати природного газу, оскільки ціни у жовтні цього року коливаються від 38 грн до 53 грн за 1 метр куб., тоді як при плануванні бюджету на 2021 рік середня ціна для бюджетних установ становила від 10 до 11 грн. за 1 метр куб.

Для врегулювання питання планування видатків на оплату за природний газ облдержадміністрація звернеться з відповідним листом до Уряду, народних депутатів України від Закарпатської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь