Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті завершують будівництво трьох сучасних амбулаторій

Дата: 06.10.2021 08:24
Кількість переглядів: 286

Фото без описуУ межах робочої поїздки областю перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький проінспектував хід будівельних робіт у 3 амбулаторіях загальної практики сімейної медицини.

Йдеться про заклади охорони здоров'я у селах Есень на Ужгородщині, Ізки на Міжгірщині та Буштино на Тячівщині, які зводять у межах національної програми «Доступна медицина».

За словами Мирослава Білецького, сьогодні роботи вже на фінальному етапі.

 Так, у с. Есень завершується будівництво нової амбулаторії. Підрядна організація проводить внутрішні роботи, на території завершують благоустрій. Замовник готує документи на введення будівлі в експлуатацію.

Будівництво амбулаторії завершується і в с.Ізки. Тут всередині вже приводять все до ладу, монтують меблі. Залишилося зробити благоустрій території. Окремо заступник голови облдержадміністрації спільно з головою територіальної громади обговорили перспективу будівництва дороги до новозбудованого закладу медицини, аби було зручно під‘їхати службовому авто та пацієнтам.

Як зауважив Мирослав Білецький, амбулаторія у Буштині – об’єкт-рекордсмен, адже тут нову будівлю звели всього за пів року. Внутрішні роботи на об‘єкті повністю завершили, у кімнатах наводять лад, монтують меблі. Замовник готує пакет документів для введення будівлі в експлуатацію.

«Зовсім скоро ці заклади охорони здоров’я запрацюють на благо громад, а їхні мешканці отримуватимуть тут якісні медичні послуги», – прокоментував перший заступник очільника області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь