Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області триває інвентаризація водних та лісових ресурсів, а також об’єктів комунальної та держвласності

Дата: 04.10.2021 17:17
Кількість переглядів: 237

У Закарпатській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території ТГ області. 

«Протягом найближчих трьох місяців необхідно проінвентаризувати об’єкти за трьома напрямками – водні об’єкти, лісові ресурси та об’єкти державної та комунальної власності, що знаходяться на території громад», – зауважив заступник голови ОДА Іштван Петрушка.

За його словами, за кожним із цих напрямків закріплені відповідні підрозділи облдержадміністрації та територіальні органи центральних органів виконавчої влади.

На засіданні рекомендували сільським, селищним, міським радам, які ще не утворили комісії, утворити за кожним напрямком інвентаризаційну комісію, забезпечити проведення інвентаризації самозаліснених земель та надати інформацію про проведену роботу.

«Такі заходи дозволять отримати повну та актуальну інформацію про об’єкти та в подальшому сприятимуть забезпеченню сталого розвитку наших громад», – зауважив заступник голови ОДА.

Учасники розглянули питання щодо стану виконання пункту 5 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», яким передбачено до кінця поточного року провести суцільну інвентаризацію водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території територіальних громад.

Під час засідання також заслухали керівників відповідних районних робочих груп, представників управління Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса державного агентства водних ресурсів України та Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь