Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УжНУ продовжує працювати у звичайному форматі

Дата: 01.10.2021 13:42
Кількість переглядів: 294

Закарпаття вже другий тиждень перебуває на «жовтому» рівні епідемічної небезпеки. Окремі заклади освіти області у зв’язку з недостатньою кількістю вакцинованих працівників перейшли на дистанційну форму навчання.

Найбільший виш регіону ДВНЗ «Ужгородський національний університет» відповідно до наказу ректора продовжує навчання у звичайному форматі, але з низкою обмежень.

Зараз у закладі освіти можна перебували тільки із засобами індивідуального захисту – респіраторами або захисними масками.

Керівництво кожного підрозділу університету має щотижнево інформувати ректорат про кількість осіб, котрі пройшли повний курс вакцинації, отримали щеплення від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (довідка 063-0, жовті сертифікати), одужали від COVID-19, що підтверджується за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія або довідки 063-0, чи мають негативний результат тестування методом ПЛР.

Для того, аби й надалі забезпечувати навчальний процес в очному режимі навіть при погіршенні епідемічної ситуації, у ректораті регулярно проводять сесії вакцинації від COVID-19 для працівників вишу та їхніх родин. 

Про дату та час проведення імунізації керівництво університету інформує через очільників структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь