Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання енергетичного штабу

Дата: 22.09.2021 14:37
Кількість переглядів: 344

 Фото без опису  Сьогодні, 22 вересня, під керівництвом голови Хустської райдержадміністрації Віктора Сабадоша відбулося чергове засідання оперативного штабу з питань забезпечення  підготовки та стабільного проходження опалювального періоду 2021-2022 років. Участь у роботі штабу прийняли також голови та представники територіальних громад Хустського району. 

  У ході засідання керівники відповідних служб доповіли про вжиті заходи з підготовки до опалювального сезону та проблемні питання, які необхідно вирішити.

   Начальник відділу економіки агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, екології та охорони здоров’я райдержадміністрації Василь Чопей інформував присутніх стосовно підготовки об’єктів закладів бюджетної сфери району до опалюваного періоду. За інформацією територіальних громад району готовність об’єктів соціальної сфери та органів місцевого самоврядування до початку опалювального періоду складає близько 90 % .

  Представники територіальних громад детально прозвітували про хід робіт з підготовки до опалювального сезону по кожній установі та закладу. Наразі роботи ведуться відповідно до графіків, в деяких громадах ще проводять тендерні процедури або укладаються угоди з постачальниками на газопостачання, дрова та вугілля.

  « Кожна територіальна громада району провела відповідну роботу щодо підготовки до опалювального сезону у закладах бюджетних установ своїх громад. Сьогодні усім важливо об’єднатися і спільними зусиллями забезпечити стабільне проходження опалювального сезону 2021-2022 року»,- зазначив голова райдержадміністрації Віктор Сабадош.

  За підсумками засідання штабу було надано відповідні доручення та окреслено чіткі терміни їх виконання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь