Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Ужгороді відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Дата: 16.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 633

Сьогодні голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом із Крістіною Квін, тимчасовою повіреною у справах США, керівником із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації Мстиславом Баніком та головою Закарпатської обласної ради Олексієм Петровим відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді.

У межах реалізації національного проєкту з розвитку підприємництва такий державний сервіс перший не тільки в нашій області, а й у всій Західній Україні.

«Створення Центру – це крок назустріч бізнесу та нові потужні можливості, на які ми чекали так довго. Майбутнє за підприємцями, а наш обов’язок – надати їм максимальну підтримку і сприяння у відкритті та розвитку власної справи», – зауважив Анатолій Полосков.

Тепер саме тут кожен зможе отримати юридичну підтримку, фахові консультації з пошуку бізнес-ідей, створення бізнес-планів, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, доступу до фінансів, HR, маркетингу, продажів та багато інших послуг.

У сучасному осередку можна навчатися на системних освітніх програмах, відвідувати воркшопи, проводити різноманітні бізнес-івенти і тестувати власний продукт на pop-up-локації.

Очільник області додав, що неспроста Центр функціонуватиме на базі Ужгородського національного університету, де серед студентів вишу є чимало майбутніх успішних представників сфери бізнесу Закарпаття.

«Щиро вдячний Президенту Володимиру Зеленському, Офісу Президента України, Міністерству цифрової трансформації, нашим міжнародним партнерам USAID і Nokia, бізнес-спільноті та всім тим, хто доклав зусиль для реалізації цього важливого проєкту.

Михайло Федоров і його команда роблять дуже круті речі, завдяки яким Україна далеко попереду багатьох країн світу в питаннях діджиталізації. «Держава в смартфоні» – вже не мрія і не фантастика, а реальність, яка стала можливою завдяки ідеям і підтримці Президента Володимира Зеленського.

Вітаю всіх нас із запуском першого центру Дія.Бізнес в обласному центрі Закарпаття!» – наголосив голова облдержадміністрації.

На урочистому відкритті також були присутні народні депутати України Михайло Лаба, Микола Тищенко, генеральний директор Нокіа Солюшнз енд Нетворкс Україна Євген Баличев, представник програми USAID/OTI Ігор Вишняк, проректорка з науково-педагогічної роботи УжНУ Мирослава Лендьел та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь