Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оновлену спортивну локацію відкрили в м. Хуст

Дата: 10.09.2021 17:58
Кількість переглядів: 461

Фото без опису  У місті Хуст стало на одну можливість більше провести своє дозвілля цікаво та корисно, адже  в рамках загальнонаціональної президентської ініціативи Володимира Зеленського “Активні парки -локації здорової України”, сьогодні тут відкрили чергову спортивну локацію.

     На урочистому заході в міському парку відпочинку і дозвілля ім. Героїв Майдану зібралось чимало жителів міста, спортсменів та посадовців. 

 Із вітальними словами до присутніх звернулися заступник голови облдержадміністрації Олександр Пацкан, голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош, керманич м. Хуст Володимир Кащук. Користуючись нагодою, поважні гості розповіли про важливість та необхідність подібних ініціатив, а також  привітали всіх із днем фізичної культури та спорту, який відзначатимуть завтра.

   Нагадуємо, суть проекту «Активні парки – локації здорової України» полягає в тому, щоб долучити до спортивної активності якомога більше людей, незалежно від віку та рівня фізичної підготовки. Це дуже просто та зручно, а головне – безкоштовно. Отримати покрокову інструкцію й обрати інтенсивність тренування можна за допомогою смартфону через QR код, яким оснащено кожну установлену атракцію. Крім того, подібні заняття можна проводити навіть в періоди локдаунів, адже вони здійснюються на свіжому подвір’ї. Загалом до кінця року в Україні планують відкрити понад 600 таких локацій.

    На завершення, під керівництвом майстрині спорту із вільної боротьби Едіти Чемердовської, присутні взяли участь в активній руханці, згуртовано відпрацювавши кожну вправу. Побідні тренування в міському парку планують проводити щонеділі.

   Тож закликаємо жителів міста не проґавити шанс, а з користю провести вихідний.   

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь