Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший в області “Активний парк” урочисто відкрили в Хустському районі

Дата: 08.09.2021 14:43
Кількість переглядів: 1074

 Сьогодні в міському парку Іршавської територіальної громади Хустського району для любителів спорту відкрили нову локацію. У рамках програми Президента “Здорова Україна” ініційовано соціальний проект “Активні парки - локації здорової України”. Мета проекту - залучити громадськість до активного та здорового способу життя, поліпшити якість самопочуття населення, мінімізувати ризики захворювань, якісно та корисно проводити вільний час.

   Урочисто відкрили спортивну локацію та привітали жителів громади заступник голови обласної державної адміністрації Петро Добромільський, голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, Іршавський міський голова Віктор Симканинець та директор Центру “Спорт для всіх” Олександра Керецман.

     “Щиро вітаю жителів територіальної громади з відкриттям спортивного парку. Це прекрасна ініціатива Президента України. Адже тепер з’явилася абсолютно безкоштовна можливість у кожного громадянина подбати про своє здоров’я.Разом із своєю родиною ви не лише весело проведете час, а й покращите загальне самопочуття”, - зазначив у вітальному слові Віктор Сабадош.

  Новостворена локація це найпростіше заняття спортом, де охочі з будь-яким рівнем фізичної підготовки мають доступ до занять на брусах, турніку, координаційній лінії, сходинках тощо. Все устаткування в “активному парку” оснащене QR-кодами. За допомогою смартфону можна переглянути відео уроки із вправами різного рівня складності у виконанні зірок українського шоу бізнесу, олімпійських чемпіонів та спортсменів.

  Після урочистого відкриття спортсмени міського спортивного клубу демонстрували як це працює. Не знехтували можливістю випробувати свої спортивні навички і посадовці. Жителі громади та гості міста, будьте активними, спортивними та здоровими.

  Долучайтеся до занять спортом! Адже здорова нація – запорука успішної країни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь