Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Хустської райдержадміністрації та його заступники вітали школярів з початком нового навчального року

Дата: 01.09.2021 14:11
Кількість переглядів: 427

Фото без описуГолова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош взяв участь  у святкуванні Дня знань у Сюрюкській початковій школі та Горінчівському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Долучилися до урочистостей і його заступники - Юрій Іванчо та Степан Бобик, які вітали з початком нового навчального року школярів освітніх установ Хустської та Іршавської територіальних громад.

Упродовж дня лунало чимало вітальних слів. У своїх зверненнях до педагогів, учнів та батьків, посадовці бажали міцного здоров’я, наснаги, цікавого та продуктивного навчання, витримки й наполегливості.

Найбільша увага, звичайно, приділялась першокласникам, які відтепер стали частиною великої шкільної родини. Перед ними відкрились двері у світ широких можливостей та перспектив. На кожного з них чекає свій особливий шлях . Завдяки цим молодим людям наша держава збагатиться яскравими особистостями, справжніми патріотами, цілеспрямованими професіоналами.

Окремо висловили подяку й учителям, які не шкодуючи власних сил та ресурсів, докладають максимум зусиль для того, щоб виростити наших дітей освіченими, успішними, унікальними й талановитими. Їхня мудрість проходить із вихованцями через усе життя.

Свято Першого дзвоника завжди особливо урочисте й трішки хвилююче, адже саме з нього починається цікавий, незвіданий і водночас нелегкий шлях до нових звершень. Тож бажаємо кожному з вас ніколи не втрачати віри у свої сили і впевнено крокувати до поставлених цілей!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь