Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан підготовки бюджетних установ до опалювального сезону обговорили на засіданні оперативного штабу

Дата: 27.08.2021 15:18
Кількість переглядів: 702

Фото без опису  Сьогодні, за участі заступників голови Хустської районної державної адміністрації Юрія Іванчі та Степана Бобика відбулося засідання  районного оперативного штабу з питань забезпечення підготовки та стабільного проходження опалювального періоду 2021 – 2022 років. Основне питання, яке розглядали присутні стосувалося організації підготовки господарського комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

  Як зауважив заступник голови Хустської РДА Юрій Іванчо за підсумками колегії при обласній державній адміністрації, керівництвом ОДА поставлене чітке завдання стосовно проведення роботи щодо підготовки бюджетних установ району до опалювального періоду. Наразі, на особливому контролі райдержадміністрації визначений порядок завдань, які слід виконати перед початком осінньо-зимового періоду. Пріоритетним є проведення тендерів на закупівлю твердого палива, здійснення перевірок газових лічильників, модемів та коректорів, укладання відповідних договорів у закладах соціальної сфери району та  бюджетних установах району. 

  На засіданні заслухали інформації представників „Закарпаттяобленерго”, „Закарпатгаз”, керівників державних підприємств лісомисливських господарств району та структурних підрозділів райдержадміністрації.

  В ході роботи районного штабу розглянули проблемні питання та дано ряд доручень районним службам щодо їх вирішення. Зокрема, заплановано провести розширену нараду з головами територіальних громад  району, де буде надано роз’яснення та рекомендації для належної підготовки до майбутнього опалювального сезону у бюджетних установах цих громад, тощо. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь