Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили два найвизначніші свята нашої держави

Дата: 23.08.2021 19:37
Кількість переглядів: 630

Фото без опису   Сьогодні в райцентрі за участі керівництва району, міста та громадськості на площі перед краєзнавчим музеєм пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України. А трохи пізніше, в Закарпатському обласному театрі драми і комедії в м. Хуст, відбулася святкова концентра програма приурочена до 30-ти річчя Незалежності України.

   Участь у заході взяли голова Хустської районної державної адміністрації  Віктор Сабадош, голова Хустської районної ради Назарій Павлій, секретар Хустської міської ради Василь Губаль, депутатський корпус, громадськість.

   «В переддень 30-ї річниці Незалежності України вітаю всіх українців, а особливо жителів  району  із величними подіями - Днем Державного Прапора та днем народження України. Історично склалося так, що наші предки роками виборювали незалежність нашої держави, починаючи від козацтва, Київської Русі, і завершуючи новітньою історією. І сьогодні на кордонах нашої держави неспокій, мужні захисники і нині відстоюють суверенітет та кордони країни, роблять все для того, щоб захистити незалежність нашої держави. Тридцять років, скільки це багато чи мало? Для життя людини - це багато, для  держави - це надто мало. Ми, молода держава, але на рівні світу ми є нескорена, єдина, соборна держава Україна»,- у вітальному слові зауважив Віктор Сабадош.

   З нагоди свята, посадовці відзначили представників трудових колективів  нашого району почесними грамотами обласної державної адміністрації, обласної ради, районної державної адміністрації, районної ради та міської ради. А також керівники району нагородили знаком народної шани  ”Гордість Хустщини” сімох жителів району.

  Український народ віками йшов до того, щоб жити у вільній, незалежній та самостійній державі.

   Вітаємо всіх мешканців району з цими визначними святами!

   Слава Україні!

  Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь